loader image

Eindejaarsevenement wordt verplaatst naar 27 januari 2022

Het MetWerk eindejaarsevenement wordt verplaatst naar donderdag 27 januari 2022. Dat is de beslissing die we hebben genomen na de aankondiging van de nieuwe maatregelen. Dat doen we omdat we het evenement niet op de manier kunnen laten plaatsvinden zoals we dat willen op de oorspronkelijke datum donderdag 25 november.

We hebben voor dit evenement een fantastische spreker geboekt. Björn Kuipers kennen we natuurlijk als voormalig scheidsrechter én – vers van de pers – aankomend lid van de scheidsrechterscommissie van de Europese bond. Wat nog niet iedereen weet is dat hij eigenaar is van een aantal Jumbo supermarkten waar hij al jarenlang inclusief onderneemt. In zijn talk verbindt hij deze met elkaar en die ervaringen zal hij tijdens zijn inspirerende, dynamische en op-het-puntje-van-uw stoel optreden met ons delen.

Voor gasten verandert eigenlijk alleen de datum. Die hebben we gevraagd om dit alvast te reserveren in hun agenda: donderdag 27 januari 2022 van 16.30 tot 20.30 uur in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Opnieuw aanmelden hiervoor is niet nodig, dat doen wij voor ze. Begin 2022 ontvangen alle gasten up-to-date informatie over het evenement.

Inschrijven voor dit evenement kan nog steeds >> klik hier