loader image

17-1-22: WE ZITTEN VOL! AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK IEDEREEN DIE EEN PLEKJE OP DE WACHTLIJST WIL, KAN EEN MAIL STUREN NAAR COMMUNICATIE@METWERK.NET.

Op donderdag 27 januari organiseren we een speciaal ingelast online masterclass met het thema ‘Hoe kom ik wél aan personeel?’. Scroll op de homepage van deze website naar evenementen en meld je aan.

In deze online masterclass van 2 uur nemen bedrijfsadviseurs en voormalig eigenaresses van een gerenommeerd familiebedrijf Magalie en Noémie Raaijmakers u mee in de wereld van het vinden en houden van personeel.

Zij baseren hun aanpak en adviezen op de zienswijze van arbeidsmarktadviseur en toekomststrateeg Wim Davidse. Met zijn citaat ‘Morgen is al te laat’ en onderbouwende cijfers benadrukt hij de noodzaak van het in beweging komen. “Aanstekelijk werkgeverschap rules the waves! Daarvoor moeten we gaan omdenken & omdoen, vanuit een nieuwe visie op mensen vinden en inspireren”, aldus Davidse.

Magalie en Noémie brengen deelnemers met elkaar in verbinding zetten ze letterlijk in de actiemodus. Die gezamenlijke aanpak zal voor synergie en energie zorgen. Het doel is om onzekerheden over het vinden en houden van personeel weg te nemen en een koffer vol tips & trics van elkaar te krijgen over hoe je dat morgen of over een tijdje zelf kunt gaan doen in je organisatie. De sfeer is persoonlijk: in een kleine groep gaan we hiermee aan de slag.